Wie is Erfgoedimker?

Erfgoedimker is een initiatief van Richard Zweekhorst en Dinja de Groot. Gezamenlijk beschikken zij over de kennis, creativiteit, ervaring en het talent om honingbijen en een biotoop langdurig te laten floreren. Daarom hebben zij Erfgoedimker in het leven geroepen, een bedrijf dat de inzet van honingbijen gebruikt om jouw leefomgeving aantoonbaar en op cultuurhistorische wijze verantwoord te verbeteren.

"Zo geven we de aarde weer een stukje van haar schoonheid terug, want dat vinden wij belangrijk."
Dinja & Richard
Erfgoedimkers

Het bevlogen team van Erfgoedimker

Richard is opgeleid als tuinconservator en is ervaren, zelfstandig tuinbaas met een voorliefde voor privélandgoederen en bijen. Tuinkunst en natuur gaan bij hem moeiteloos samen.
Richard Zweekhorst
tuinconservator en imker
Sepp studeert Landscape and Environment Management aan de InHolland Hogeschool in Delft. Klimaatadaptief en circulair economisch denken past hij toe in alles wat hij doet.
Sepp Zweekhorst
trainee en imker
Dinja is bevlogen imker, docent bijenteelt, commissielid van de NBV-onderwijscommissie en heeft een eigen bedrijf in natuur- en milieuprojecten. Het toepassen van kennis binnen een ethisch kader is één van haar drijfveren.
Dinja de Groot
docent bijenteelt en projectmanager
Josephine houdt bijen sinds 2018. Zij heeft een groot hart voor dieren en zet zich in voor een gezonde leefomgeving van alle bestuivende insecten.
Josephine Willeumier
enthousiast natuurinclusief imker