Nieuwsgierig naar Maarn?

Ommetje rond Heicop met een bezoek aan de imker

Door het invullen van onderstaand formulier meld je je aan voor een ommetje door een stukje groen erfgoed rondom Maarn met een kijkje bij de honingbijen. Er kunnen 10-15 deelnemers mee*.

De kosten bedragen €10,= per deelnemer. Deze kunnen vooraf worden voldaan op bankrekeningnummer NL46 ASNB 0781 2756 79 t.a.v. Spruit Natuur en Milieu, o.v.v. Erfgoedimker, ommetje Maarn.

(* Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en direct na datum van deelname verwijderd door Erfgoedimker. Bij onvoldoende animo gaat de excursie niet door en willen we u graag kunnen bereiken)

    Let op: Om in de bijenvolken te kijken adviseren we een lange broek, shirt of blouse met lange mouwen en dichte schoenen mee te nemen. Imkerkappen zijn aanwezig.
    Bijen reageren sterk op geur; huid- en haarverzorgingsproducten met geur zijn sterk af te raden.
    Hoewel de kans niet erg groot is, is het mogelijk dat je gestoken wordt tijdens de cursus. In dat geval volgen wij altijd het bijensteekprotocol.
    Een bijensteek kan vervelende gevolgen hebben en in zeer uitzonderlijke gevallen leiden tot een anafylactische shock. Te allen tijden blijf jij als bezoeker zelf verantwoordelijk voor hoe jouw lichaam reageert op een eventuele bijensteek. Erfgoedimker kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen uiteraard wel dat we adequaat handelen in geval van een steek.

    Wil je meer weten over de bijen? Schrijf je dan in voor de volledige middagcursus waarin we je meenemen in de wereld van alle bijen!.