Gaat jouw MVO verder dan het ophangen van een rol duurzaam pleepapier en mooie woorden?

We zitten vol met mooie plannen, mooie woorden en de meest fantastische vergezichten. Of zoals ik zelf graag zeg als ik in de spiegel kijk; “Een goed dieet begint altijd morgen…”

Het resultaat is dat de biodiversiteit de afgelopen decennia is gehalveerd, de aarde die we nalaten aan onze kinderen een bolletje stress aan het worden is en we nog steeds vertrouwen op de inzet en geniale ingeving van een ander om naar een oplossing te komen.

Is dit hoe jouw bedrijf of organisatie ooit is gaan floreren? Zit hier de passie, de drijfveer, de kracht en de ambitie waar je gelukkig van wordt? en zal dit jouw legacy worden?… Nee toch!

Als we onder onze steen vandaan kruipen en durven inzien en accepteren dat we als mens een verantwoordelijkheid en een belang hebben om onszelf onderdeel te voelen van de natuur ontstaat er een vruchtbare bodem.

Heb je het lef en de ambitie om jouw mooie woorden in het People-Planet-Profit MVO traject zo klein te maken dat ze aantoonbaar aanwezig zijn bij de voordeur van je bedrijf dan komen wij je hier ‘hands-on’ mee helpen. Erfgoedimker is deels mijn MVO project en wij worden er vrolijk van om samen jouw werkplek te laten floreren.

Onze ambitie is om onszelf overbodig te maken!

Heb je een werkplek in een groene erfgoed omgeving en spreekt dit je aan dan komen wij graag eens vrijblijvend langs. (Voor komend jaar is er nog ruimte voor maximaal 3 locaties.)